Takipçisi tarafından tacize uğramıştı! Harry Styles'ın raporu ortaya çıktı
Takipçisi tarafından tacize uğramıştı! Harry Styles'ın raporu ortaya çıktı

Takipçisi tarafından tacize uğradığını iddia eden Harry Styles, 'sarsıldı' raporu aldı.

Styles, kendisine ciddi zarar vermek veya sıkıntıya neden olmakla suçlanan 35 yaşındaki Myra Carvalho tarafından taciz ediliyordu. Mahkemeye sunulan rapora göre Carvalho'nun iddia edilen eylemlerinin Harry'nin "olağan günlük faaliyetleri" üzerinde "önemli ölçüde olumsuz etki" yarattığı belirtildi.

'ENDİŞE VERİCİ'

Gözaltına alınan Carvalho ​20 Şubat'ta Londra'daki mahkemeye çıkacak. Harry'nin, kız arkadaşı Taylor Russell ile romantik bir Karayip kaçamağından döndüğü sırada, bu kadın tarafından hedef alındığı iddia edildi. Bir kaynaktan gelen bilgiye göre: 'Harry gerçekten sarsılmıştı. Harry sadece normal şekilde devam etmek istiyor ama bu endişe verici.' dedi.

HARRY EDWARD STYLES KİMDİR?

Harry Edward Styles 1 Şubat 1994 Worcestershire / Redditch doğumlu, İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. Müziğe hayatı 2010 yılında İngiliz müzik yarışması The X Factor'de solo yarışmacı olarak başladı. Elenmesinden hemen sonra, 2016 yılında süresiz bir ara vermeden önce tüm zamanların en çok satan erkek gruplarından biri haline gelen One Direction erkek grubuna katılmak üzere geri getirildi.

Styles 2017 senesinde Columbia Records aracılığıyla kendi adını taşıyan ilk solo albümünü çıkardı. Albüm İngiltere ve ABD'de bir numaradan giriş yaptı ve dünyada yılın en çok satan on albümünden biri olurken, albümün çıkış single'ı "Sign of the Times" UK Singles Chart'ta zirveye yerleşti. Styles'ın ikinci albümü "Fine Line" (2019), bir İngiliz erkek sanatçının şimdiye kadarki en yüksek ilk hafta satışıyla US Billboard 200'e zirveden giriş yaptı ve 2020'de Rolling Stone'un "Tüm Zamanların En İyi 500 Albümü" listesine dahil edilen en son albüm oldu. Dördüncü single'ı "Watermelon Sugar", US Billboard Hot 100 listesinde zirveye yerleşti. Listeleri alt üst eden "As It Was" single'ını da içeren Styles'ın üçüncü albümü Harry's House (2022) büyük beğeni topladı ve birçok rekor kırdı.