Yıl 2004! Amy Winehouse'un o görüntüleri ilk kez yayınlandı
Yıl 2004! Amy Winehouse'un o görüntüleri ilk kez yayınlandı

Winehouse'un resmi YouTube sayfasında yayınlanan klibin yönetmenliğini Paul Gore yaptı.O zamanlar 20 yaşında olan Winehouse, klipte elinde bir gitar kutusuyla otel lobisinde dolaşırken, bir noktada balo salonundaki müzisyenlerden oluşan bir destek gruba katılırken görülüyor.Klip, Winehouse'un otel koridorlarında yürümesi ve bir odaya girip çarşafların altından geçerek tatlı bir şekilde şarkı söylemesiyle bitiyor: "Seninki tanıdık bir yüz/ Ama bu senin yerini güvenli yapmaz/ Yatağımda, yatağımda, benim yatağım."

AMY WINEHOUSE KİMDİR?

İngiliz şarkıcı ya da şarkı sözü yazarı Amy Winehouse 14 Eylül 1983 yılında doğmuştur. Tam ismi Amy Jade Winehouse'dır. 2003 yılında çıkardığı ilk albümü ile başarıya ulaşmış ve eleştirmenler tarafından beğenilmiştir. Bunun yanı sıra Merkür ödülüne aday gösterilmiştir. 2006 yılında ise çıkardığı Back To Black şarkısı ile En İyi Sanatçı, Yılın Kaydı ve Yılın Şarkısı gibi 6 farklı dalda Grammy Ödülü'ne aday gösterildi ve beş ödülü kazandı. Bir gecede en çok ödül alan kadın şarkıcı rekorunu da kırmış oldu.

AMY WINEHOUSE NEDEN ÖLDÜ?

23 Temmuz 2011 tarihinde Londra'daki evinde ölü bulunan Amy Winehouse, uzun bir zamanın ardından alkol zehirlenmesinden öldüğü anlaşılmıştır. 26 Temmuz 2011 tarihinde ailesi ve arkadaşları cenaze törenine katılmıştı.